Θετικός στον κορωνοϊό ο Ιβανίσεβιτς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.6.2020
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ιβανίσεβιτς

Ένας ακόμη από τους βασικούς συντελεστές στη διοργάνωση του περιφερειακού τουρνουά τένις «Adria Tour» διεγνώσθη θετικός σε κορονοϊό.


O προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, στο τρίτο τεστ που του έγινε και αφού τα δύο πρώτα είχαν βγει αρνητικά, βρέθηκε θετικός. Ο παλαίμαχος Κροάτης τενίστας ήταν και ο διευθυντής του «Adria Tour», ενός τουρνουά που υπήρξε πρωτοβουλία του Νο 1 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, με φιλανθρωπικό σκοπό.

Ήδη, θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, η σύζυγος του «Νόλε» Γελένα Ρίτσιτς και ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Σέρβου τενίστα, Μάρκο Πανίκι, o Bούλγαρος τενίστας Γκριγκόρ Ντιμίτροφ και ο προπονητής του Κρίστιαν Γκρο, ο Κροάτης τενίστας Μπόρνα Τσόριτς και ο Σέρβος Βίκτορ Τροϊτσκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ