Υποψήφιος για Αμβούργο ο Γραμμόζης!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.6.2020
Υποψήφιος για Αμβούργο ο Γραμμόζης!

Η διαφαινόμενη αδυναμία του Αμβούργου να προβιβαστεί στην Bundesliga για μια ακόμα σεζόν (σ.σ. χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα να μην κερδίσει η τρίτη Χάιντεχαϊμ για να παίξει αυτό στα μπαράζ) θέτει… θέμα για την τεχνική ηγεσία των «λιμανίσιων».


Ο Ντίτερ Χέκινγκ φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν τελικά το Αμβούργο παραμείνει ξανά στην δεύτερη κατηγορία και η ονοματολογία για την διαδοχή του… δίνει και παίρνει.

Ένας από τους υποψήφιους λοιπόν είναι και ο Δημήτρης Γραμμόζης, με τον πρώην παίκτη της Ομόνοιας να αποχωρεί από τον πάγκο της Ντάρμσταντ στο τέλος της χρονιάς και να ακούγεται έντονα για εκείνον της ομάδας από τον γερμανικό Βορρά!

Πηγή: Sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ