Το US Open θα γίνει κανονικά - Αντίθετος ο Κύργιος

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.6.2020
Το US Open θα γίνει κανονικά - Αντίθετος ο Κύργιος

Το US Open θα διεξαχθεί χωρίς θεατές από τις 31 Αυγούστου έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έγιναν μέσω των Social Media.


Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο γνωστοποίησε την απόφαση, η οποία βρίσκει αντίθετους αρκετούς τενίστες.

Αναλυτικά το μήνυμα στα Social Media:

«Η ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ θα λάβει «εξαιρετικές προφυλάξεις» για την προστασία των παικτών και του προσωπικού του γκραν σλαμ, συμπεριλαμβανομένων εξονυχιστικών τεστ, πρόσθετου καθαρισμού και επιπλέον χώρο αποδυτηρίων», όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Κουόμο σε «τιτίβισμα» του.

Αντίθετος ο Κύργιος:

Σε «μποϊκοτάζ» του εφετινού US Open καλεί τους αθλητές ο Νικ Κύργιος, αν η Αμερικανική Ομοσπονδία Τένις (USTA) δεν αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει παρουσιάσει.

Όπως είναι φυσικό, για να δώσει το παράδειγμα ο ομογενής αθλητής έθεσε τον εαυτό του εκτός διοργάνωσης, ενώ χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παροτρύνει τους «μεγάλους» (και όχι μόνο) του αθλήματος (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ) να πράξουν το ίδιο.

Ο Κύργιος χαρακτηρίζει «βάναυσα κι αντιεπαγγελματικά» τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η USTA, ενώ στην επιχειρηματολογία του πρόσθεσε τα δεινά που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ίδιος διατείνεται ότι το τουρνουά της Νέας Υόρκης θα πρέπει να αναβληθεί για την επόμενη χρονιά, κατά το παράδειγμα άλλων μεγάλων τουρνουά που ακυρώθηκαν το 2020.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ