Διπλό «κτύπημα» του Ερμή με Ντίας - Σισοκό - ΒΙΝΤΕΟ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.6.2020
Διπλό «κτύπημα» του Ερμή με Ντίας - Σισοκό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ερμής ανακοίνωσε δύο αμυντικούς από την ξένη αγορά, αφού απέκτησε τους Ντίας και Σισοκό που έρχονται με σκοπό να κρατήσουν την ομάδα στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.


Οι φτεροπόδαροι υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και το απόγευμα θα ανακοινώσουν το «μπαμ» στο ρόστερ τους.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η «Σκακιερα» ξεκίνησε να συμπληρώνεται.. πρώτα από τους «Διδυμους» Πύργους! Όπως είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική σκακιέρα.. όταν ξεκινάς να στήνεις Ομάδα για τη νέα σεζόν πρώτα παίρνεις τους παίκτες του «Αξονα». Ως έμπειρος πάνω σε αυτή τη δουλειά, ο Νίκος Παναγιώτου έκανε το αυτονόητο. Έκλεισε για την Νέα Περίοδο τους «δίδυμους πύργους» της Ομάδας μας! (Κατά.. διαβολική σύμπτωση :) είναι και οι δύο γεννημένοι την ίδια ημερομηνία και Χρονιά).

Έχουμε λοιπόν τα δύο πρώτα νέα επίσημα αποκτήματα μας:

1. Roberto Dias (Βραζιλιανος)
Κεντρικός Αμυντικός ( φωτος)( υπογραφή σχετικού συμβολαίου κλπ)
Γεννηθείς 8.8.1988
Σκληροτραχηλος αμυντικός μα παράλληλα και γνωστης της τεχνικής ( ως Βραζιλιανος).
Ξεκίνησε την Καριέρα του από την Νάσιοναλ και η τελευταία του ομάδα ήταν η Fk Senica στην Σλοβακία. Τα τελευταία δύο χρόνια ψηφίστηκε μέσα στους τρεις καλύτερους αμυντικούς του Σλοβακικου Πρωταθλήματος.

To video:



2.Mohamadou Sissoko (Γαλλος)
Κεντρικός Αμυντικός (φωτο)
Γεννηθείς 8.8.1988
Έμπειρος αμυντικός και Διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Κ20 στο παρελθόν. Στο παρελθόν είχε καλές παρουσιες στο Ρουμάνικο Πρωτάθλημα με τις Otelul Galati και FC Voluntari, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ROPS ( ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ). Το απόγευμα σήμερα στις 17.15μμ οπως έχουμε προαναγγείλει..θα ανακοινωθεί και η «βόμβα».

Το video:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ