Ώρα να μάθει ο Μεσίνα τι σημαίνει «τζιεγκένης»!

Δημοσιεύθηκε 9:06 πμ Ενημερώθηκε 9:21 πμ
Ώρα να μάθει ο Μεσίνα τι σημαίνει «τζιεγκένης»!
Ο Κίκης Φιλίππου θα... προσπαθήσει να εξηγήσει στον κ. Μεσίνα αυτή την πολύ αγαπημένη λέξη των Κυπρίων!

Πλησιάζει η ώρα που ο Ντομένικο Μεσίνα θα προσθέσει μια καινούργια λέξη στο λεξιλόγιό του. Ήρθε στην Κύπρο, κάτι πρέπει να μάθει πριν φύγει.

Αναφερόμαστε στη λέξη «τζιεγκένης». «Ο κύριος Μεσίνα παίρνει τρεις φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τον συγκόφκω για τζιεγκένη και θα του το πω την Πέμπτη», είπε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου τις προάλλες.

Στην αυριανή συνάντηση λοιπόν των προέδρων με την ΚΟΠ, παρουσία του κ. Μεσίνα με θέμα τη διαιτησία, ο κ. Φιλίππου, καλείται να βρει τρόπο να εξηγήσει στον Ιταλό αρχιδιαιτητή τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός «τζιεγκένης». Στα αγγλικά, στα ιταλικά, στα κυπριακά, δεν ξέρουμε! Αν είναι η ΚΟΠ μπορεί να φέρει και διερμηνέα! Διότι εδώ που τα λέμε δεν είναι εύκολο να καταλάβει αυτή την πολύ αγαπημένη λέξη των Κυπρίων, που όλοι κάποια στιγμή τη βγάλαμε από το στόμα μας!

Αν του το πει βέβαια στα κυπριακά, το πολύ – πολύ ο κ. Μεσίνα να γελάσει αφού δεν θα καταλάβει γρι! Θα νομίσει ότι τον χαιρετάει ο πρόεδρος του Εθνικού!

Ο Τζιεγκένης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσό σαν... Πάφο

Λεμεσό σαν... Πάφο

Λεμεσό σαν... Πάφο

Ανακοινώθηκε ο Κοσταντίνοφ

Ανακοινώθηκε ο Κοσταντίνοφ

Ανακοινώθηκε ο Κοσταντίνοφ

ΒΙΝΤΕΟ: Δράση από το «Ηλίας Πούλλος»

ΒΙΝΤΕΟ: Δράση από το «Ηλίας Πούλλος»

ΒΙΝΤΕΟ: Δράση από το «Ηλίας Πούλλος»

Πλέον αυτό που μετρά

Πλέον αυτό που μετρά

Πλέον αυτό που μετρά