Υπογράφει στους Γκάλαξι ο Μπαλοτέλι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.6.2020
Υπογράφει στους Γκάλαξι ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέσια και θα περάσει τον Ατλαντικό για να βρει νέο εργοδότη.


Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ σε 19 ματς στην τρέχουσα σεζόν, είναι σε κόντρα το τελευταίο διάστημα με τη διοίκηση, με τον πρόεδρο, Μάσιμο Τσελίνο, να έχει χαρακτηρίσει τη συμπεριφορά του «μικρού παιδιού».

Σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ ο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, αντί οκτώ εκατ. δολαρίων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ