«Καπαρωμένες» οι δέκα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 6.6.2020
«Καπαρωμένες» οι δέκα

Ο καλός προγραμματισμός που έγινε κατά την περσινή χρονιά από τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του, έφερε αυτόματα την παραμονή αρκετών παικτών στο ρόστερ.


Έτσι, οι διαθέσιμες θέσεις στον Κατάλογο Α' δεν είναι πολλές αλλά είναι αρκετές για να γίνει και φέτος ποιοτική ενίσχυση που θα κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Πριν από δέκα μέρες περίπου είχαμε την παραμονή των Μίχαελ Λούφτνερ, Τόμας Χούμποτσαν, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε είπε αντίο ο Μίκαελ Ορτέγα μετά από έναν χρόνο παραμονής στο «Ηλίας Πούλλος».

Αν πάρουμε ως δεδομένο πως από το έμψυχο δυναμικό θα αποχωρήσουν οι Μίκου (έμεινε ελεύθερος) και Παντίλιμον (ήταν δανεικός), τότε οι «καπαρωμένες» θέσεις είναι πέντε. Οι κοινοτικοί λοιπόν είναι οι: Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Λανγκ, Μαυρίας, Γκόμεθ, Γκόμες, Μποτεάκ και Ντάρμπισαϊαρ. Στον κατάλογο των ξένων βρίσκεται αυτήν τη στιγμή μόνο ο Τιάγκο.

Οι δανεικοί:

Αξίζει να σημειώσουμε πως επιστρέφουν από δανεισμό οι Ζοέλ Περέιρα και Νταβίντ Ραμίρεζ που πήραν αλλού χρόνο συμμετοχής Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός αναλόγως και του πώς θα κυλήσουν οι μεταγραφές θα αποφασιστεί αν θα μείνει ή αν θα δοθεί και πάλι ως δανεικός, ενώ ο επιθετικός από την Κόστα Ρίκα είχε σοβαρό τραυματισμό με τη Σαπρίσα και είναι εκτός πλάνων και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση αποχώρησης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ