Ο... αγγλικός πονοκέφαλος για Ρόκα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 30.5.2022
Ο... αγγλικός πονοκέφαλος για Ρόκα

Ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ και όλοι ευελπιστούσαν ότι μαζί με τον Ιβάν Τρισκόφσκι θ΄ αποτελούσαν ένα πολύ δυνατό επιθετικό δίδυμο. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ δεν πρόσφερε αυτά που όλοι ανέμεναν (με βάση και το βιογραφικό που κουβαλά), παρόλο που το ξεκίνημά του ήταν θετικό. Φυσικά ουδείς αμφισβητούσε τις εκτελεστικές του ικανότητες.


Το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Η περίπτωσή του απασχολεί σοβαρά τον Τσάβι Ρόκα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, τα 16 ως βασικός, σημειώνοντας έξι γκολ. Ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε καλό ξεκίνημα, σκοράροντας τα νικητήρια γκολ της ΑΕΚ στα ντέρμπι με Ομόνοια (2-1 στην «Αρένα») και Ανόρθωση (2-1 στο «Παπαδόπουλος»).


Ακολούθησε το καρέ τερμάτων στην ευρεία νίκη 4-1 επί της Δόξας και όλοι τότε, πίστεψαν πως η μηχανών των γκολ, θα έπαιρνε μπρος. Κι όμως διαψεύστηκαν. Από εκείνο το παιχνίδι, στις αρχές περασμένου Δεκεμβρίου, μέχρι το φινάλε δεν είδε ξανά δίχτυα για το πρωτάθλημα. Δηλαδή, έμεινε άσφαιρος σε 20 αγώνες. Σκόραρε μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ονήσιλο. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του πολύπειρου επιθετικού. Θυμίζουμε, ότι μέχρι σήμερα παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν οι Λεάλ (ήταν δανεικός από την Σπόρτινγκ Χιχόν), Λαμπόικο, Παναδέρο και Ακοράν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ