Ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Καντέ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.5.2022
Ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Καντέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Ο Γάλλος μέσος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι κόκκινοι διάβολοι ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους, προκειμένου να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή.


Η αποχώρηση των Πολ Πογκμπά και Νεμάνια Μάτιτς ως ελεύθερων έχει αδειάσει δύο θέσει στη μεσαία γραμμή και ο Τεν Χαχ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του 31χρονου διεθνούς μέσου.


Μέχρι στιγμής η Τσέλσι δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς ο Τόμας Τούχελ τον υπολογίζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, παρά το γεγονός ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.


Αν ο Καντέ δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους μπλε, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι. Η Τσέλσι αγόρασε τον Καντέ από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2016. Συνολικά με τους μπλε έχει αγωνιστεί 260 φορές, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 15 ασίστ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ