«Συνηθίζει» τους ομίλους η Ομόνοια, τρίτη (σερί) παρουσία!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.5.2022
«Συνηθίζει» τους ομίλους η Ομόνοια, τρίτη (σερί) παρουσία!

Ξανά σε ευρωπαϊκό όμιλο η Ομόνοια!


Χάρη στην κατάκτηση του κυπέλλου με την επικράτηση επί του Εθνικού στα πέναλτι, το τριφύλλι έχει εξασφαλίσει θέση σε όμιλο για τρίτη φορά στην ιστορία του και μάλιστα διαδοχική.


Στη χειρότερη περίπτωση η Ομόνοια θα παίξει στους ομίλους του Conference League.


Υπενθυμίζουμε πως ο κυπελλούχος μας θα άρχιζε από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως «προβιβάστηκε» στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, λόγω των ανακατατάξεων που έφεραν στα προκριματικά αρχικά ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων κι ακολούθως η έκβαση του Conference League, ο νικητής του οποίου (Ρόμα ή Φέγενορντ) θα έχει ήδη εισιτήριο για το επόμενο Europa League.


Έτσι, η Ομόνοια θα διεκδικήσει στα πλέι οφ μια θέση στους ομίλους του Europa League, ενώ σε περίπτωση που αποκλειστεί θα παίξει σε αυτούς του Conference League.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ