Γκουαρδιόλα: "Έκανα λάθος όταν είπα ότι όλοι στην Αγγλία θέλουν η Λίβερπουλ να κερδίσει"

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.5.2022
Γκουαρδιόλα: "Έκανα λάθος όταν είπα ότι όλοι στην Αγγλία θέλουν η Λίβερπουλ να κερδίσει"

Η Μάντσεστερ Σίτι κρατάει την τύχη στα χέρια της στη σημερινή τελευταία αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται στο Έτιχαντ την Άστον Βίλα και ξέρει πως με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια Αγγλίας για 8η φορά στην ιστορία της, κατακτώντας τον τίτλο για τέταρτη φορά στα έξι χρόνια παρουσίας του Ισπανού στον πάγκο της.


Από την άλλη, η Λίβερπουλ θέλει δική της νίκη επί της Γουλβς και ταυτόχρονα ισοπαλία ή νίκη των βίλανς για να πιάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή με 20 πρωταθλήματα Αγγλίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων -ίσως για πρώτη και τελευταία φορά- θέλουν να κατακτήσει το πρωτάθλημα η συμπολίτισσα Σίτι, κάτι που δεν γνώριζε ο Καταλανός κόουτς.

Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε γι' αυτό από τους ρεπόρτερ έμεινε έκπληκτος και παραδέχθηκε πως λανθασμένα είχε δηλώσει πως όλοι στην Αγγλία είναι με τη Λίβερπουλ.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1528294497989414912

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ