Αναμονή για τον προγραμματισμό - Διευκρίνηση για το νέο γήπεδο και ομίλους

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 18.5.2022
Αναμονή για τον προγραμματισμό - Διευκρίνηση για το νέο γήπεδο και ομίλους

Τα θέματα σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο μπορούν να… περιμένουν στον Απόλλωνα για την άλλη εβδομάδα, όταν θα ολοκληρωθούν οι εορτασμοί. Παρότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, το πιθανότερο είναι να σημειωθούν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς είναι μεγαλύτερες.


Είναι και παρά πολύ ελκυστικά τα οικονομικά κίνητρα, σε περίπτωση που η ομάδα, αν όχι στους ομίλους του Τσιάμπιονς Λιγκ, καταφέρει να… μπει για πέμπτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι εξασφαλισμένη, ως γνωστόν, η συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ύστερα από την πρόσφατη απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αποκλείσει (εκ νέου) τις ρωσικές ομάδες.

Διευκρινίζουμε, επίσης, ότι δεν προλαβαίνει ο Απόλλωνας να χρησιμοποιήσει ως έδρα το νέο γήπεδο στο Κολόσσι για τη φάση των ευρωπαϊκών ομίλων. Θα αγωνίζεται στο ΓΣΠ. Είναι αμφίβολο, άλλωστε, αν θα προλάβει να… ετοιμαστεί το γήπεδο τέλη Αυγούστου, ούτως ώστε ο Απόλλωνας και οι άλλες δύο ομάδες της πόλης, να μετακομίσουν από τον Σεπτέμβριο στο «Άλφα Μέγα Στάντιουμ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ