Μπρίστολ Ρόβερς – Σκάνθορπ 7-0! Αν γινόταν στην Κύπρο;

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 15.5.2022
Μπρίστολ Ρόβερς – Σκάνθορπ 7-0! Αν γινόταν στην Κύπρο;

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες… Μπρίστολ Ρόβερς – Σκάνθορπ 7-0! Στην τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της αγγλικής League 2 (της τέταρτης κατηγορίας), η Μπρίστολ Ρόβερς ήθελε νίκη με διαφορά τουλάχιστον εφτά τερμάτων στο εντός έδρας παιχνίδι της με την υποβιβασμένη (στην ερασιτεχνική κατηγορία) Σκάνθορπ, προκειμένου να ξεπεράσει σε διαφορά τερμάτων τη Νορθάμπτον στην 3η θέση της βαθμολογίας και να κερδίσει την άνοδό της στην League one (στην τρίτη κατηγορία). Και τα κατάφερε!


Το σκορ άνοιξε… με αυτογκόλ, ενώ το ημίχρονο τέλειωσε 2-0 για τη Ρόβερς. Στην επανάληψη η ομάδα του Μπρίστολ σημείωσε ακόμα πέντε γκολ, το τελευταίο στο 85΄, και πήρε την τεράστια νίκη που την ανεβάζει κατηγορία. Ενδεικτικό της υπεροχής της Μπρίστολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ότι ολοκλήρωσε το 90λεπτο με 34 τελικές προσπάθειες, οι 14 από τις οποίες ήταν στον στόχο. Οι μισές απ’ αυτές κατέληξαν στα δίχτυα.


Έτσι, η Μπρίστολ Ρόβερς έπιασε τη Νορθάμπτον (κέρδισε εκτός έδρας 3-1 στο δικό της παιχνίδι) στην 3η θέση ισοβαθμώντας στους 80 βαθμούς, αλλά πήρε τελικά το τρίτο εισιτήριο της ανόδου λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.


Φανταστήκατε εάν αυτό το παιχνίδι γινόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα τι θα γινόταν; Πόση μουρμούρα θα υπήρχε και πόσα σχόλια θα ακούγονταν; Και φυσικά, ήταν πολύ πιθανόν να κατέφθαναν και πάλι κόκκινοι φάκελοι… Είναι χιλιοειπωμένο, πως η προκατάληψη αποτελεί το μεγαλύτερο καρκίνωμα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μια «ανίατη ασθένεια» που δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ. Δυστυχώς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ