Ανακοίνωσε το sold out ο Απόλλωνας

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.5.2022
Ανακοίνωσε το sold out ο Απόλλωνας

Το αναμενόμενο sold out ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, ενόψει του -τυπικά- εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (15/5, 19:00) με τον Άρη.


Με νίκη επί του συμπολίτη (ή εάν ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει την Ανόρθωση) οι κυανόλευκοι θα στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και όπως ήταν βέβαιο πως θα γίνει, εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον -πιθανότατα- ιστορικό αγώνα.


Η ενημέρωση από τον Απόλλωνα:


Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (15/05) με αντίπαλο τον Άρη.


Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!


Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ