Το «όχι» του Σοφοκλέους και ο διάδοχος του Παντελίδη

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2022
Το «όχι» του Σοφοκλέους και ο διάδοχος του Παντελίδη

Γυρίζουν σελίδα στην ΑΕΛ μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Σάββα Παντελίδη. Η διοίκηση της ΑΕΛ πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει με τον Ελλαδίτη στον πάγκο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, και έτσι οι δύο εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, θα είναι και οι τελευταίοι του 54χρονου στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.


Ο Αντρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του μετά από αξιολόγηση του τελευταίου διαστήματος, του αποκλεισμού από το κύπελλο και το γεγονός πως προέκυψαν διαφωνίες για το χτίσιμο της νέας ΑΕΛ, οδηγήθηκαν στην απόφαση να μην ανανεώσουν με τον Παντελίδη.

Όπως προκύπτει από το στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, ο Ελλαδίτης τεχνικός έβαλε στο τραπέζι τις προθέσεις του για τις αποχωρήσεις που επιθυμεί ο ίδιος. Οι αποφάσεις του για τους παίκτες που θα έβλεπαν την πόρτα της εξόδου, δεν βρήκαν σύμφωνο τον πρόεδρο της ομάδας. Ήταν από τους κυριότερους λόγους, αν όχι ο κύριος, που οδήγησε την διοίκηση της ΑΕΛ στην απόφαση για μη ανανέωση.

Από’ κει και πέρα άρχισε η… ονοματολογία για τον διάδοχο του 54χρονου τεχνικού. Το όνομα του Γανέφσκι έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο στην ομάδα της Λεμεσού αναμένεται πως θα αξιολογήσουν σωρεία βιογραφικών ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό που θα καταφέρει να βάλει την ΑΕΛ σε πρωταγωνιστική πορεία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ