Κολωνία: «Ντου» για την επιστροφή στην Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.5.2022
Κολωνία: «Ντου» για την επιστροφή στην Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ
Η Κολωνία «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή της επιστροφή, μετά από πέντε χρόνια, μια αγωνιστική πριν το τέλος της Bundesliga και οι οπαδοί έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο μετά την ολοκλήρωση του ματς με τη Βόλφσμπουργκ.

Μπορεί η Κολωνία να έχασε στην έδρα της από τη Βόλφσμπουργκ με 1-0 , όμως σε συνδυασμό με την ήττα της Χοφενχάιμ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν «κλείδωσε» (τουλάχιστον) την έβδομη θέση και την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, μια αγωνιστική πριν το «φινάλε» της Bundesliga .


Θυμίζουμε πως η έβδομη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος δίνει το εισιτήριο για το Conference League , καθώς στον τελικό του Κυπέλλου θα αγωνιστούν η Λειψία και η Φράιμπουργκ , οι οποίες έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα.


Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης στην Κολωνία, οι οπαδοί της ομάδας έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και έστησαν «πάρτι» με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας τους. Τελευταία παρουσία των «Τράγων» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν το 2017, όταν αγωνίστηκαν στους ομίλους του Europa League και τερμάτισαν στην τρίτη θέση.










Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ