Έπεσε από το μάτι τους ο Πουρσαϊτίδης, «το δικό τους παιδί»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.5.2022
Έπεσε από το μάτι τους ο Πουρσαϊτίδης, «το δικό τους παιδί»

Δεν άρεσε σε αρκετούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το γεγονός ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βγήκε ψες, στη Cablenet, και εκτόξευσε πολλές κατηγορίες για το πέρασμά του από τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.


Αναφέρθηκε στον τρόπο που κτίστηκε η ομάδα της Λευκωσίας, έκανε λόγο για τον Σαρφό ότι τους τον είχε προτείνει από τότε και στον ΑΠΟΕΛ δεν τον ήξεραν σε σημείο που τον έλεγαν Σαφρό, ότι έχει να παίρνει ακόμη χρήματα κι άλλα πολλά.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελλαδίτης τεχνικός μίλησε για την πικρία του με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση.


Αυτό που δεν άρεσε σε αρκετούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, που σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η στιγμή που φέρνει ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματά του με την ομάδα.


Οι οπαδοί ζουν κι αναπνέουν για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα, στο οποίο με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή μετά από καιρό ο ΑΠΟΕΛ και θα κάνει βήμα για τον τίτλο. Γι' αυτό τα βάζουν με τον Ελλαδίτη που τη στιγμή που όλοι προσπαθούν να είναι συσπειρωμένοι, ένας που αγαπήθηκε αρκετά από την κερκίδα - ως ποδοσφαιριστής - βάζει φυτιλιές στο ωραίο κλίμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ