Ζάιρο… ο αήττητος!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 3.5.2022
Ζάιρο… ο αήττητος!

Τον έναν βαθμό άρπαξε η Πάφος στο τελευταίο λεπτό (90'+8') με τον Άρη (1-1) και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το τέρμα που την κρατάει στο παιχνίδι της Ευρώπης πέτυχε ο Ζάιρο, ο οποίος προσφέρει βαθμούς όποτε βλέπει δίχτυα. Αυτό ήταν το έκτο γκολ του Βραζιλιάνου και είναι δεύτερος σκόρερ της παφιακής ομάδας, πίσω από τον Όνι Βαλακάρι που έχει δέκα.


Πριν από το γκολ στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Ζάιρο είχε σκοράρει και ισοφάρισε 1-1 στο 67' τον αγώνα με τη Δόξα, με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο σκόραρε στο 54' και έδωσε τη νίκη 2-1, με την ΠΑΕΕΚ πέτυχε το δεύτερο γκολ στην εκτός έδρας νίκη 2-0, με την Ανόρθωση σκόραρε στις καθυστερήσεις για το 2-1 όμως ήρθε λίγο αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος να κάνει το 2-2 και τέλος είχε ανοίξει το σκορ στο 62' στο διπλό του Τσιρείου με 2-0 επί του Απόλλωνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ