«Mε την αποψινή εικόνα δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.4.2022
«Mε την αποψινή εικόνα δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου στην Cablenet μετά την εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Δεν είναι για να πεις πολλά. Το μόνο που έχει νόημα να ειπωθεί είναι συγνώμη στον κόσμο που ήρθε μαζικά στο γήπεδο και φεύγει απογοητευμένος».


Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Τίποτα δεν επιστρέφεται στη φάση που είμαστε. Σίγουρα με την αποψινή εικόνα ειδικά του πρώτου ημιχρόνου δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά με όποιον αντίπαλο έχουμε να παίξουμε στη συνέχεια. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλυτεροι από ό,τι τα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας και πρέπει να το κάνουμε».


Για Λάρκου: «Αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ σπουδαία πράγματα να παλέψουμε και το σημαντικότερο είναι να καταφέρουμε είτε με τον δύσκολο τρόπο όπως τον στρώσαμε απόψε είτε μέσω του πρωταθλήματος να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι πώς να βελτιώσουμε τη θέση μας για να παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ