Ανυπομονησία στο φουλ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 26.4.2022
Ανυπομονησία στο φουλ

Ήταν τέλη Νοεμβρίου του 2019, η 10η αγωνιστική της σεζόν 2019-20, όταν ο ΑΠΟΕΛ ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμος με την Ανόρθωση (22β.). Έπειτα οπισθοχώρησε, η χρονιά εκείνη δεν ολοκληρώθηκε (σ.σ. στο σημείο της διακοπής ήταν έξι βαθμούς πίσω από Ομόνοια και Ανόρθωση), η επόμενη περίοδος δεν κύλησε καλά, ενώ ούτε η φετινή ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο.


Και φθάνουμε στον Απρίλιο του 2022 με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών να σημάνουν τη μεγάλη επιστροφή της ομάδας της Λευκωσίας, που είναι πλέον στο - 1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Απομένουν τέσσερις αγώνες, ανάμεσά τους και ο αγώνας στη Λεμεσό με τους γαλάζιους τη μεθεπόμενη αγωνιστική. Προέχει, όμως, ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Με νίκη ο ΑΠΟΕΛ πιθανόν να κλειδώσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα φουλάρει για τον τίτλο, που στο ξεκίνημα της σεζόν έμοιαζε όνειρο απατηλό.

H δουλειά στον Αρχάγγελο ξεκίνησε από χθες με την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τις ολιγοήμερες άδειες λόγω του Πάσχα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ευελπιστεί να μην προκύψουν προβλήματα. Ήδη υπάρχουν αρκετές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας οι Σάβιτς, Εντονγκαλά και Καρώ, ενώ ο Κβιλιτάια είναι άγνωστο ακόμη αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Ανυπομονησία για τον αγώνα υπάρχει και στον κόσμο που ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ στη φετινή σεζόν, αφού έχει ήδη πωληθεί πενταψήφιος αριθμός εισιτηρίων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ