Ομόνοια: Άμα μπει και στο πλεχτό…

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.4.2022
Ομόνοια: Άμα μπει και στο πλεχτό…

Μετά τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ (0-0), στον οποίο η Ομόνοια εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης, λέγαμε και γράφαμε πως το «τριφύλλι» τα έκανε όλα σωστά εκτός από το να σκοράρει. Οι πράσινοι με τον Λένον στον πάγκο δείχνουν σημάδια βελτίωσης παιχνίδι με παιχνίδι.


Ο Ιρλανδός προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, τα στοιχεία που θέλει να βλέπει και το δείγμα μέχρι στιγμής ικανοποιεί. Δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα λόγω της μη σημαντικότητας των αγώνων, ωστόσο στα δύο ματς με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, πέρασε το… τεστ με επιτυχία.


Από’ κει και πέρα, η… δυστοκία επαναλήφθηκε και στον διακοπέντα αγώνα με τον Εθνικό. Η ομάδα της πρωτεύουσας έβρισκε τον δρόμο για την αντίπαλη περιοχή, όμως η μπάλα στο πλεχτό δεν έμπαινε. Όπως επίσης και στο ματς με τους Αχνιώτες της προηγούμενης Κυριακής, στο οποίο σκόραρε από την άσπρη βούλα.


Αναμφίβολα, οι ευκαιρίες που χάνει η Ομόνοια πρέπει να… μειωθούν αν θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανόρθωσης. Την ερχόμενη Τρίτη, ενδεχομένως οι ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν να είναι λιγότερες, γι’ αυτό καλείται να τις μετατρέψει σε γκολ ώστε να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς. Καλή η βελτίωση, ακόμη καλύτερη η κυριαρχία και η αμυντική σταθερότητα, όμως η μπάλα πρέπει να μπαίνει στο πλεχτό. Για να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ