Πρώτος στα πλέι οφ και αποφασισμένος o ΑΠΟΕΛ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 20.4.2022
Πρώτος στα πλέι οφ και αποφασισμένος o ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ, με την έναρξη των αγώνων πλέι οφ, ξεκίνησε ταυτόχρονα μια αντεπίθεση διαρκείας, που μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές τον έφερε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 11 βαθμούς και στη 2η θέση του πρωταθλήματος με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα (51-50). Σημειώνουμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ με μόλις πέντε βαθμούς! Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό ανάμεσα στις χιλιάδες φίλους της ομάδας, οι οποίοι, από ποδοσφαιρικής πλευράς, θα έχουν να περάσουν ένα χαρούμενο Πάσχα. Πλέον, με την επιστροφή των οργανωμένων, υπάρχει περισσότερη δυναμική και όλοι στον ΑΠΟΕΛ εύχονται τον Μάιο να τους βρει πρωταθλητές.


Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται για τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι παίκτες αναχωρούν για τετραήμερες διακοπές. Το επόμενο ραντεβού παικτών - προπονητή έχει δοθεί για τη Δευτέρα του Πάσχα.


Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί σαφώς ενισχυμένος, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του τους Εντονγκαλά και Νατέλ που έχουν εκτίσει την τιμωρία τους, ενώ έτοιμος για επιστροφή στο αρχικό σχήμα παρουσιάζεται και ο Ντε Βινσέντι. Θα απουσιάσει, λόγω καρτών, ο Καρώ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Κβιλιτάια, ο οποίος από βδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει χαλαρές προπονήσεις στο γήπεδο. Σημειώνουμε ότι στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν με αγωνία και τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, που θα εξετάσει την έκθεση του παρατηρητή για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ