Πότε θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2022
Πότε θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα

Μεγάλη είναι η καθυστέρηση που προκύπτει στην... πρεμιέρα του νέου γηπέδου της Δόξας στην Περιστερώνα.


Στόχος είχε τεθεί η ομάδα της Κατωκοπιάς να «μετακομίσει» τον Δεκέμβρη, ακολούθως η πρεμιέρα μετατέθηκε για τον Γενάρη και μετά από διαδοχικές αναβολές, εντέλει το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με τη Δόξα να αγωνίζεται στο Μακάρειο.


Όπως ανέφερε στη Cytavision πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου, το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί πια με τη νέα σεζόν (θα προηγηθούν κάποια φιλικά σε αυτό), λόγω του χλοοτάπητα και του γεγονότος πως το χόρτο δεν κάλυψε ακόμη ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Ενώ όλες οι ενέργειές μας στόχευαν στο να κάνουμε τους αγώνες της β' φάσης στο νέο γήπεδο στην Περιστερώνα, τελικά δεν τα καταφέραμε. Ο λόγος είναι ο χλοοτάπητας, αναγκαστικά μετακινούμαστε για τη νέα σεζόν. Ελπίζουμε όμως να κάνουμε αρκετά φιλικά εκεί, ο στόχος είναι να είναι έτοιμο τέλη Ιουνίου. Οι οικοδομικές εργασίες έχουν τελειώσει, περιμένουμε να καλύψει το χόρτο όλη την επιφάνεια του γηπέδου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ