Καζεμίρο για αποδοκιμασίες στον Μπέιλ: «Σαν να αποδοκιμάστηκε η ιστορία της Ρεάλ»!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2022
Καζεμίρο για αποδοκιμασίες στον Μπέιλ: «Σαν να αποδοκιμάστηκε η ιστορία της Ρεάλ»!
Ο Καζεμίρο ενδεχομένως και να υπερέβαλε όταν αναφέρθηκε στα σφυρίγματα που ακούστηκαν εις βάρος του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Βραζιλιάνο να λέει ότι ήταν σαν να δεχόταν αποδοκιμασία όλη η ομάδα και η ιστορία της...

Στο πρόσφατο ματς απέναντι στην Χετάφε ο Γκάρεθ Μπέιλ – που δεδομένα αποχωρεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι και... δεν αποκλείεται ν' αποσυρθεί κιόλας – αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα κόσμου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Βέβαια, εκείνος γνωρίζοντας πως ουδέποτε θα καταφέρει πια να πείσει τους οπαδούς των «μερένγκες», απλά χαμογέλασε και δεν ασχολήθηκε περισσότερο.







Ο Καζεμίρο θέλησε να τον στηρίξει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού με την Τσέλσι, αν και μάλλον ήταν υπερβολικός στην αναφορά που έκανε.






«Δεν μου άρεσαν καθόλου τα σφυρίγματα και οι αποδοκιμασίες προς τον Γκάρεθ. Είναι σαν ν' αποδοκιμάζει ο κόσμος όλους μας. Είναι ιστορικός παίκτης ο Γκάρεθ για τον σύλλογο και έχει πετύχει πολλά γκολ. Είναι σαν ν' αποδοκιμάζει ο κόσμος την ιστορία του κλαμπ. Είμαστε όλοι ενωμένοι» είπε ο διεθνής χαφ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ