«Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο και κάθε κόστος»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2022
«Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο και κάθε κόστος»

Για τη νέα ισοπαλία, στον αγώνα με την ΑΕΚ, τα παράπονα για τα θέματα διαιτησίας, και τη μάχη για τον τίτλο μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του στη Digital TV.


Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από την ΑΕΚ. Δυστυχώς στην τελευταία φάση που προήλθε από μια αμφισβητούμενη φάση έγινε το 1-1.


Για το +4: Πάντα υπάρχει πίεση, αυτός που ακολουθεί έχει πίεση, έχουμε το ΑΠΟΕΛ στην Λεμεσό. Βλέπουμε την Πάφο, θέλουμε τη νίκη. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.


Για τα παράπονα του Απόλλωνα: Οι δηλώσεις είναι εκεί. Ότι είπα εκεί, ισχύει και σήμερα. Το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της εταιρείας, Νίκος Κίρζης. Θέλουμε εξηγήσεις στην Εκτελεστική στην ΚΟΠ.


Για τον κόσμο της ομάδας: Έκανε έδρα του την Αρένα. Με σχετική ευκολία έκαναν έδρα την Αρένα. Θα τους δώσουμε την χαρά στο τέλος. Καλώ τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια, να κάνει sold out.


Για τις συνεχόμενες ισοπαλίες: Ο Απόλλωνας έπρεπε να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, έπρεπε να κερδίσει την ΑΕΚ. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες ισάξιες, υπάρχει και η ισοπαλία. Θέλουμε ένα τρίποντο. Πρέπει να κερδίσουμε την Πάφο με κάθε τρόπο και κάθε κόστος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ