Κομβική στροφή για το... σεντόνι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.4.2022
Κομβική στροφή για το... σεντόνι

Μπορεί στην Premier League τα μάτια να είναι καρφωμένα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, εντούτοις, υπάρχει ακόμη μία… μάχη που έχει μπόλικο ενδιαφέρον και αφορά την 4η θέση που δίνει εισιτήριο για το Champions League. Η 32η αγωνιστική, λοιπόν, περιλαμβάνει μάχες σε όλα τα μέτωπα.


Η Τσέλσι μπορεί να είναι στην 3η θέση (59 βαθμούς), εντούτοις, δεν μπορεί να νιώθει άνετα, ειδικά μετά τις τελευταίες τις παρουσίες στην έδρα της με βαριές ήττες. Παίζει με τη Σαουθάμπτον και δεν θέλει να δώσει άλλα δικαιώματα και από το πουθενά να μπει σε μπελάδες. Η Άρσεναλ (με αγώνα λιγότερο) και η Τότεναμ που ακολουθούν με 54 βαθμούς είναι φαβορί στις αναμετρήσεις τους, αλλά δεν έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Μπράιτον και Άστον Βίλα, αντίστοιχα. Όμως, ξέρουν, πλέον, πολύ καλά πως κάθε στραβοπάτημα ίσως αποβεί καταδικαστικό. Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ουσιαστικά παίζει με την πλάτη στον τοίχο, στην εξόρμησή της εκτός έδρας απέναντι στην Έβερτον, που και αυτή κάνει κακή πορεία και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

14:30 Έβερτον - Μάντσεστερ Γ.

17:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι

17:00 Γουότφορντ - Λιντς

17:00 Άρσεναλ - Μπράιτον

19:30 Άστον Βίλα - Τότεναμ

Κυριακή

16:00 Νόριτς - Μπέρνλι

16:00 Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας

16:00 Μπρένφορντ - Γουέστ Χαμ

18:30 Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Απόλυτο φαβορί η Ρεάλ

Με… φόρα από την τριάρα στο Λονδίνο που τη φέρνει πολύ κοντά στα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Χετάφε για την 31η αγωνιστική της La Liga και θέλει να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι στο +12 από τη 2η θέση και στοχεύει μέσα στην έδρα της να κάνει το αυτονόητο, όντας το απόλυτο φαβορί. Κρίσιμη έξοδο έχει η Ατλέτικο κόντρα στη Μαγιόρκα, με την ομάδα του Σιμεόνε να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

15:00 Καντίθ - Μπετίς

17:15 Μαγιόρκα - Ατλέτικο

19:30 Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε

Κυριακή

15:00 Οσασούνα - Αλαβές

17:15 Εσπανιόλ - Θέλτα

19:30 Έλτσε - Σοσιεδάδ

22:00 Λεβάντε - Μπαρτσελόνα

Με το μυαλό... αλλού η Μπάγερν

Η ήττα από τη Βιγιαρεάλ βάζει σε μπελάδες την Μπάγερν Μονάχου, που καλείται στον επαναληπτικό στην έδρα της να πιεστεί περισσότερο για να ανατρέψει το σκορ. Για την 29η αγωνιστική της Bundesliga η βαυαρική ομάδα παίζει εντός έδρας με την Άουγκσμπουργκ και μπορεί να έχει αλλού το μυαλό, εντούτοις, δεν δεν θέλει να δώσει ελπίδες στην Ντόρτμουντ να ελπίζει για τον τίτλο.

16:30 Μπάγερν - Άουγκσμπουργκ

16:30 Βόλφσμπουργκ - Αρμίνια

16:30 Κολωνία - Μάιντς

16:30 Γκρόιτερ Φιρτ - Γκλάντμπαχ

19:30 Χέρτα - Ουνιόν Βερ.

Κυριακή

16:30 Μπόχουμ - Λεβερκούζεν

18:30 Άιντραχτ - Φράιμπουργκ

20:30 Λειψία - Χόφενχαϊμ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ