BINTEO: Με εννέα ο ΑΠΟΕΛ, δύο κίτρινες σε ένα λεπτό στον Ντανίλο!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.4.2022
BINTEO: Με εννέα ο ΑΠΟΕΛ, δύο κίτρινες σε ένα λεπτό στον Ντανίλο!

«Φωτιά» πήρε ο επαναληπτικός μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ στο 36’ της αναμέτρησης.


Στο 35’ ο Ντανίλο δέχθηκε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, ενώ ένα λεπτό αργότερα δέχθηκε και δεύτερη, με αποτέλεσμα να γίνει… έκρηξη στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε, ο Ντανίλο πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ωστόσο όπως έδειξαν οι κάμερες, ο Αυγουστή ήταν εκτός εαυτού (δέχθηκε και αυτός κάρτα), ενώ ο Εφραίμ από τον πάγκο προσπαθούσε να συγκρατήσει τον προπονητή του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ