Οι 100 συμμετοχές του Αρτυματά και το «κάθε πράγμα στην ώρα του»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.4.2022
Οι 100 συμμετοχές του Αρτυματά και το «κάθε πράγμα στην ώρα του»

Εκατό συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης συμπλήρωσε ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος τιμήθηκε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο αρχηγός της «Κυρίας» ευχήθηκε να μπορέσει να αυξήσει τον αριθμό, ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του από τη στιγμή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.


Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Ιστορικές ομάδες και οι δύο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πήραμε το προβάδισμα, το διατηρήσαμε, το αυξήσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι».


Για τις 100 συμμετοχές: «Είμαι πολύ χαρούμενος, εύχομαι να τις κάνω περισσότερες. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που είναι δίπλα μας, σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον προπονητή μου που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε δίπλα μου και μου έδωσε τις ευκαιρίες».


Αν η ευχή του έχει να κάνει και με το συμβόλαιό του που λήγει: «Κάθε πράγμα στην ώρα του. Τώρα συγκεντρωμένοι στον αγώνα, στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όταν έρθει η στιγμή θα τα δούμε και εύχομαι να εξελιχθούν όμορφα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ