Πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.3.2022
Πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Η πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα, Τζιοβάνα Κεϊρόζ καταγγέλλει πως μέσα στον έναν χρόνο που αγωνίστηκε στους «μπλαουγκράνα», δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.


Μάλιστα η Βραζιλιάνα αθλήτρια, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ομάδας Ζοάν Λαπόρτα, όπου έγραφε αναλυτικά:


«Αγαπητέ Πρόεδρε, δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Παρά όλα όσα έχω υποφέρει, σήμερα νιώθω ικανή να καταγγείλω την απρεπή συμπεριφορά που έλαβα στην γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Η κουλτούρα της παρενόχλησης και της σεξιστικής βίας κατά των γυναικών δεν είναι ανεκτή. Η καταγγελία, με όλες τις λεπτομέρειες και στοιχεία, έχει ήδη κατατεθεί στο Δ.Σ. Οι υπεύθυνοι για το γεγονός έχουν ταυτοποιηθεί.

Ήρθα στον σύλλογο όταν ήμουν 17 ετών, τον Ιούλιο του 2020. Με υποδέχτηκαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Το κίνητρό μου ήταν μεγάλο και είχα έντονη επιθυμία να μάθω. Ήταν μεγάλη δυναμική μέχρι να κληθώ από την Εθνική Βραζιλίας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ