Δάκρυσε και συγκλόνισε ο Χουντόμπιακ: «Παίζω για τη χώρα μου, χρειαζόμαστε βοήθεια»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2022
Δάκρυσε και συγκλόνισε ο Χουντόμπιακ: «Παίζω για τη χώρα μου, χρειαζόμαστε βοήθεια»

Συγκλόνισε με τις δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision ο Ιγκόρ Χουντόμπιακ μετά την ισοπαλία του Εθνικού με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.


Ο Ουκρανός μέσος της ομάδας της Άχνας, ο οποίος δάκρυσε, μίλησε για την κατάσταση στη χώρα του και ζήτησε να σταματήσει ο πόλεμος, εκλιπαρόντας για βοήθεια.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι αρκετά καλή ομάδα. Δεν ήμασταν τυχεροί να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Παίζω για τη χώρα μου και σαν Ουκρανός θέλω να πω πως πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος. Ευχαριστώ αυτούς που μας στηρίζουν.

Οι γονείς μου είναι καλά είναι στη δυτική Ουκρανία.

Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Θέλουμε μία βοήθεια από τους άλλους. Είμαστε εν έτη 2022, ο πόλεμος είναι πολύ άσχημος. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ