Τέλος χωρίς καμία εξήγηση!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.2.2022
Τέλος χωρίς καμία εξήγηση!

Η ανακοίνωση του Άρη για τη λύση της συνεργασίας του με τον Λιάσο Λουκά δεν περιλαμβάνει καμία εξήγηση για την απόφαση που πάρθηκε.


Εάν δεν έχει προκύψει κάτι (π.χ. κάποια σημαντική διαφωνία) και ο προπονητής αποχωρεί λόγω των κακών αποτελεσμάτων του τελευταίου μήνα, τότε θεωρούμε πως οι πράσινοι ενήργησαν λανθασμένα.


Δικαιούται και ο Άρης να κάνει... κοιλιά και, κυρίως, δικαιούνταν ο Λιάσος την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ, καθώς αυτός ήταν που οδήγησε την ομάδα σε αυτή την ιστορική επιτυχία.


Είχε βεβαίως «πλεονέκτημα» το ψηλό (για τα δεδομένα του Άρη) μπάτζετ και το εξαιρετικό ρόστερ (που ο ίδιος έκτισε με τα χρήματα που είχε στη διάθεσή του), όμως αυτό δεν καθιστά εύκολο αυτό που πέτυχε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάφος που με πάνω-κάτω αντίστοιχο μπάτζετ και ρόστερ χρειάστηκε πέντε χρόνια για να καταφέρει αυτό που ο Άρης πέτυχε (και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη άνεση) σε μια σεζόν.


Ε.Γ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ