H Αργεντινή έφτασε στα 30 ματς το αήττητο σερί της, σκόραρε ο Μέσι (vids)

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.3.2022
H Αργεντινή έφτασε στα 30 ματς το αήττητο σερί της, σκόραρε ο Μέσι (vids)

Η «αλμπισελέστε» κατάφερε να διατηρήσει το τρομερό αήττητο σερί της που διαρκεί από τον Ιούλιο του 2019, έχοντας από τότε 30 ματς δίχως αρνητικό αποτέλεσμα, μετρώντας 21 νίκες και 9 ισοπαλίες.


Τα ξημερώματα του Σαββάτου το «Μπομπονέρα» θαύμασε και στο φινάλε αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι που επανήλθε στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Εκείνος σκόραρε από υπέροχη ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία, διαμόρφωσε το τελικό σκορ σρο 82ο λεπτό του αγώνα και η βραδιά έγινε ιδιαίτερη για εκείνον.

Άλλωστε, ούτε ο ίδιος ξέρει αν μετά το Μουντιάλ θα συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του...

https://twitter.com/Lionel10Team/status/1507533616049438729

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ