«Δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε να κάνουμε περισσότερα»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.2.2022
«Δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε να κάνουμε περισσότερα»

Για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Πάφο και την προσπάθεια του Άρη στη συνέχεια της σεζόν μίλησε – στην ιστοσελίδα των πρασίνων - ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού, Λιάσος Λουκά.


Για τον αγώνα: Ένα σημαντικό παιχνίδι όπως όλα για εμάς από την αρχή της περιόδου. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, είμαστε πανέτοιμοι για να πάμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους στόχους. Προετοιμαζόμαστε για να πάμε να πολεμήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.


Είναι πλεονέκτημα για τον Άρη η πίεση της Πάφους για είσοδο στην πρώτη εξάδα: Όχι, θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους πίεση. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την πίεση θετική, γιατί όπως είπα πριν, κάθε ομάδα παλεύει για τους δικούς της στόχους. Εμείς μπήκαμε στην εξάδα και μαθηματικά, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα.


Η αρχή θα γίνει αύριο: Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με μία νίκη μπορείς να βρεθείς στη δεύτερη θέση, με μια αποτυχία να πας τελευταίος στο γκρουπ. Είναι ένας μίνι μαραθώνιος, 11 παιχνιδιών μαζί με το αυριανό, και όταν θα αρχίσει η δεύτερη φάση να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να μπορέσεις να βρεθείς στην Ευρώπη.


[video width="1920" height="1080" mp4="[migrated]/Gipedo/wp-content/uploads/2022/02/Liasos-announcement-pafos-aris-23-2-2022.mp4"][/video]

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ