Επιστρέφει και δίνει δυναμική ο Ηλία

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 25.3.2022
Επιστρέφει και δίνει δυναμική ο Ηλία

Ο Μάριος Ηλία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού.


Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από το παιχνίδι με τη Δόξα. Η επιστροφή του δίνει νέα δυναμική στον Εθνικό ενόψει του κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα με τον Ολυμπιακό (02/04).


Ο Ηλία αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Εθνικού. Όταν βρεθεί στη μέρα του, μπορεί να αναστατώσει οποιαδήποτε άμυνα. Το έκανε πολλές φορές και δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από μεγάλες ομάδες. Το τέλος της σεζόν πλησιάζει και το όνομα του Μάριου Ηλία αναμένεται ότι θα παίξει και πάλι για τις μεγάλες ομάδες.


Στο μεταξύ, λόγω της διακοπής οι ρυθμοί έχουν πέσει στο Δασάκι, καθώς η ομάδα ήθελε ανάσες. Από εβδομάδας οι ρυθμοί θα ανέβουν ενόψει Ολυμπιακού. Απουσιάζουν οι διεθνείς Ανδρέας Χριστοδούλου, Κ. Ηλία και Ιγκόρ Ταρασόφς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ