Τέλος ο Καταλά από την ΑΕΚ!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.3.2022
Τέλος ο Καταλά από την ΑΕΚ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Νταβίντ Καταλά!


Η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της δύσκολη συναισθηματικά.


Η ήττα από τον Άρη που περιόρισε τις ελπίδες των κιτρινοπράσινων για τον τίτλο αλλά και η εμφάνιση της ομάδας, όπως και γενικότερα η πορεία της μέσα στο 2022, οδήγησαν τη διοίκηση Καραπατάκη στο «διαζύγιο» με τον προπονητή.


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας David Catala.


Eπιλέξαμε να πάρουμε αυτή την δύσκολη συναισθηματικά απόφαση, με πρώτιστο γνώμονα το καλό της ομάδας. O David είναι ένας άνθρωπος με τεράστια συνεισφορά στην ομάδα μας, τόσο σαν ποδοσφαιριστής για μία εφταετία, όντας ο ρέκορντμαν συμμετοχών, όσο και σαν προπονητής στην φετινή σεζόν. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε πάντα τον καλύτερο του εαυτό, αγάπησε και δέθηκε με την ΑΕΚ, την Λάρνακα και τον κόσμο.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ είναι το λιγότερo που οφείλουμε στον David. Η εκτίμηση και ο σεβασμός στο πρόσωπο του είναι απεριόριστα και εμείς τον θεωρούμε παντοτινό μέλος της οικογένειας μας. Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή.
Μαζί με τον David Catala αποχωρεί και ο βοηθός προπονητής Miguel Massana. Ευχόμαστε και στους δύο κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ