Κρατά τα θετικά... κι ελπίζει η ΑΕΛ

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 18.3.2022
Κρατά τα θετικά... κι ελπίζει η ΑΕΛ

Η ισοπαλία στο Τσίρειο με την Ομόνοια αφήνει την υπόθεση πρόκριση ανοικτή. Η ΑΕΛ προφανώς θα ήθελε να βάλει βάσεις πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού με τους πράσινους, ωστόσο, το 1-1 δεν περιορίζει τις πιθανότητές της για να κάνει το επόμενο βήμα.


Αντιθέτως, οι γαλαζοκίτρινοι παρουσίασαν κάποια καλά διαστήματα, όχι όμως ικανά και αρκετά για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στα επιθυμητά επίπεδα.


Στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Λεμεσού περιορίστηκε στο μεσοαμυντικό κομμάτι, καθώς έδωσε την μπάλα και τον χώρο στον αντίπαλο, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Η Ομόνοια είχε την ανούσια κατοχή και η ΑΕΛ έκλεισε τους χώρους ώστε ο Μέγιερι να χρειαστεί να επέμβει στο ελάχιστο. Στο δεύτερο μέρος, οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν με φανερές… επιθετικές διαθέσεις, με τον Σάντος να αλωνίζει την άμυνα των πρασίνων και να σκοράρει ένα όμορφο γκολ.


Αυτό όμως που… ενόχλησε, είναι το γεγονός πως και πάλι η ΑΕΛ οπισθοχώρησε και ο αντίπαλος πέτυχε το σκορ της ισοφάρισης. Σε γενικότερες γραμμές, το παιχνίδι των Λεμεσιανών δεν ήταν το αναμενόμενο, γι’ αυτό και ο Παντελίδης το χαρακτήρισε «μέτριο».


Τα περιθώρια βελτίωσης για την ΑΕΛ είναι μεγάλα, κάτι που απέδειξε στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, όπου και έκανε μια σπουδαία ανατροπή. Πλέον, ο διακόπτης στην ΑΕΛ γυρίζει και πάλι στο πρωτάθλημα, καθώς αύριο (19:00) αντιμετωπίζει την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ