«Ξεχωριστή νίκη, είχαμε μεγάλη πίεση πάνω μας»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2022
«Ξεχωριστή νίκη, είχαμε μεγάλη πίεση πάνω μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή της Πάφου Σάσα Γκάιζερ μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Εθνικού στο Δασάκι που την έφερε μια ανάσα από την εξάδα.


Αναλυτικά όσα είπε...


«Η σημερινή νίκη ήταν πολύ ξεχωριστή. Είμαστε στη θέση που μπορούμε να πάμε στο γκρουπ του τίτλου. Είχαμε μεγάλη πίεση πάνω μας, οι παίκτες έδειξαν την ποιότητα που έχουν και νομίζω αυτή είναι δική τους νίκη. Τώρα χρειαζόμαστε να ηρεμήσουμε, να αναλύσουμε, επειδή το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο φυσιολογικά ο Εθνικός επιτέθηκε περισσότερο, αλλά είμαι περήφανος τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο ημίχρονο που κρατήσαμε το αποτέλεσμα, αυτό είναι που έχει σημασία για εμάς».


Αν ήταν συνειδητά που η ομάδα οπισθοχώρησε στο τελευταίο ημίωρο: «Ούτε καν. Για 60 λεπτά κυριαρχήσαμε, σε αυτό θα συμφωνήσω. Μετά χάσαμε αρκετή ενέργεια, είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί ναι οι αντίπαλοι επιτέθηκαν περισσότερο αλλά θαύμασα την ομάδα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, οι παίκτες προσαρμόστηκαν στην κατάσταση».


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ