Ποιο Δασάκι; Εθνικός... Λευκωσίας

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.3.2022
Ποιο Δασάκι; Εθνικός... Λευκωσίας

Συνηθίσαμε το Δασάκι να αποτελεί το δυνατό... όπλο του Εθνικού, όμως αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στο φετινό πρωτάθλημα. Απεναντίας, η ομάδα της Άχνας έχει κάνει... «έδρα» της τη Λευκωσία!


Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τους Αχνιώτες στην πρωτεύουσα, στην οποία πήραν τους 11 από τους 16 τους βαθμούς, παίζοντας εκεί μόλις έξι από τα 23 τους παιχνίδια.


Ο Εθνικός νίκησε δύο φορές την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, καθώς και την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενώ πήρε ισοπαλίες από Δόξα και Ολυμπιακό.


Είναι ενδεικτικό πως στην έδρα του μετράει μόνο μία νίκη, κι αυτή κόντρα σε... λευκωσιάτικη ομάδα (Ολυμπιακό), δυο ισοπαλίες (ΑΕΛ, ΑΕΚ) και οκτώ ήττες.


Στα -πέραν της Λευκωσίας- εκτός έδρας παιχνίδια, μετράει έξι ήττες σε ισάριθμα ματς (!) από Απόλλωνα, Ανόρθωση, ΑΕΚ, Πάφο, Άρη και ΑΕΛ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ