Κι ο Ουάρντα το βιολί του, πάει για νέο… δικό του ρεκόρ!

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 11.2.2022
Κι ο Ουάρντα το βιολί του, πάει για νέο… δικό του ρεκόρ!

Το πιο αποφασιστικό βήμα, μέχρι το επόμενο, έκανε η Ανόρθωση το βράδυ της Πέμπτης με την επικράτηση επί του Άρη. Η «Κυρία» έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε και πήρε το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας.


Η ομάδα της Αμμοχώστου έδωσε διαπιστευτήρια και… υποσχέσεις πως μπορεί να επιστρέψει σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων της, ωστόσο χρειάζεται και συνέχεια για να μπορέσει να διατηρηθεί στα ψηλά. Με ποιον σύμμαχο; Την καλή ψυχολογία, την πίστη στο αγωνιστικό πλάνο, στην αμυντική σταθερότητα και στην επιθετική αποτελεσματικότητα. Σε αυτό το τελευταίο, σαν να λέμε να… στηριχθεί στον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης σκόραρε ήδη οκτώ γκολ και έπιασα την προσωπική καλύτερη του απόδοση. Ο 28χρονος την σεζόν 2017-18 κατέγραψε το ίδιο στατιστικό, σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο, με την φανέλα του Ατρομήτου Αθηνών.

Ο Ουάρντα φαίνεται πως έχει ταιριάξει… ταμάμ στην «Κυρία» και βρήκε τον «μάστορα» του στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός του δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη και ο Αιγύπτιος τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Το βράδυ της Πέμπτης σκόραρε το δεύτερο γκολ για λογαριασμό της Ανόρθωσης και ουσιαστικά έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον Άρη. Θεωρείται σχεδόν… δεδομένο πως ο 28χρονος θα καταγράψει νέο προσωπικό ρεκόρ αν αναλογιστούμε πως απομένουν 13 παιχνίδια μέχρι το φινάλε του φετινού μαραθωνίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ