ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Καταλά για ΑΠΟΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.3.2022
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Καταλά για ΑΠΟΕΛ

Με τον μικρότερο δυνατό αριθμό αλλαγών παρατάσσει την ΑΕΚ στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Νταβιντ Καταλά, σε σχέση με τον αγώνα με την Ανόρθωση.


Ο Ισπανός κόουτς αντικατέστησε τον τιμωρημένο Τόμοβιτς με τον Γκονζάλεθ ενώ κράτησε στις θέσεις τους τους άλλους δέκα παίκτες που έφεραν το μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.


Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Λεάλ, Ροσάλες, Γκονζάλεθ, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου, Λέδες, Εσπινόσα, Φάραζ, Άλτμαν, Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊαρ.


Στον πάγκο βρίσκονται οι Τούμπας, Τάντι, Χριστοφόρου, Λαμπόικο, Ναούμ,  Μάμας, Μαρτής, Ακοράν, Αναστασίου, Παναδέρο, Ολατούντζι και Ρομό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ