Με φόρα και έξτρα κίνητρο οι κιτρινοπράσινοι

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.3.2022
Με φόρα και έξτρα κίνητρο οι κιτρινοπράσινοι

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, να εδραιωθεί στην 2η θέση και να παραμείνει σ’ επαφή με την κορυφή, θα επιδιώξει η ΑΕΚ στο σημερινό (16.00) ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα». Η ομάδα του Καταλά προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με τριάρες (σε βάρος της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης) και θέλει να τριτώσει το καλό, έτσι ώστε να παραμείνει σε πρωταγωνιστική τροχιά και να συνεχίσει να ονειρεύεται.


Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος τον ΑΠΟΕΛ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες, αφού στον πρώτο γύρο, παρά το εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο που έκανε, έμεινε στην άγονη ισοπαλία (0-0), ενώ στον αγώνα του δεύτερου γύρου που έγινε στο ΓΣΠ γνώρισε την ήττα με 1-0, χωρίς να είναι κατώτερη του αντιπάλου. Το γεγονός αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους κιτρινοπράσινους προκειμένου να πανηγυρίσουν το πρώτο φετινό τρίποντο σε βάρος των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

Σ’ αυτή τους την προσπάθεια περιμένουν να έχουν μαζικά τον κόσμο στο πλευρό τους. Ένα γεμάτο «Αρένα» αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στους Λαρνακείς, ώστε να φθάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, μετά από δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα, ο κόσμος της ΑΕΚ επιβάλλεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες. Πάντως, τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας και οι προβλέψεις μιλούν για τη μεγαλύτερη φετινή προσέλευση, που θα κυμανθεί μεταξύ 3- 4 χιλιάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καταλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Τόμοβιτς (μεγάλη απώλεια για την άμυνα), ενώ δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα οι Γκιούρτσο και Γκαρσία (η συμμετοχή του στην αποστολή θα κρινόταν στην τελευταία προπόνηση). Αμφιβολίες υπήρχαν και για τον Εσπινόσα.

Το πιθανό βασικό σχήμα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Λεάλ, Ροσάλες, Εγγλέζου, Μιλίσεβιτς, Γκονζάλεθ ή Χριστοφόρου, Γκουστάβο, Μάμας ή Εσπινόσα εφόσον κριθεί έτοιμος, Τρισκόφσκι, Άλτμαν, Φαράζ, Ντάρμπισαϊαρ ή Ρομό. Θέση βασικού διεκδικούν οι Ακοράν και Λαμπόικο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ