Ουάρντα: «Σας δημιούργησα αρκετό πόνο και ψυχολογικά»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.3.2022
Ουάρντα: «Σας δημιούργησα αρκετό πόνο και ψυχολογικά»

Αντίδραση από τον Αμρ Ουάρντα μετά την ποινή που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, για αποκλεισμό από έναν αγώνα (τον επόμενο της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ), και πρόστιμο.


Ο Αιγύπτιος παραπέμφθηκε για προκλητική συμπεριφορά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στην ομάδα της Αμμοχώστου θεωρούν άδικη την τιμωρία του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ανάρτησε το πιο κάτω νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Αναλυτικά: «Σας δημιούργησα αρκετό πόνο και ψυχολογικά. Αυτό είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο, που δεν ξέρει να σέβεται πως να σέβεται άλλες ομάδες και προσπαθούν να βοηθήσουν μια ομάδα με λεφτά και διασυνδέσεις. Λυπάμαι για τις άλλες ομάδες που έχασαν παιχνίδια και βαθμούς με την ίδια κατάσταση. Είναι η ώρα να δείξουμε σε όλους πως κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν πρωταθλήματα με πολύ καλές διασυνδέσεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ