ΑΕΛ: Τα δίνει όλα στον αγώνα της χρονιάς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.3.2022
ΑΕΛ: Τα δίνει όλα στον αγώνα της χρονιάς

Στην ΑΕΛ ζουν κι αναπνέουν για τον αγώνα της Τετάρτης (2/3, 19:00) με τον Απόλλωνα. Δεν είναι και λίγο πράγμα να παίζονται σε ένα ματς οι κόποι της χρονιάς και οι γαλαζοκίτρινοι ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στον κρισιμότερο μέχρι τώρα αγώνα τους.


Με την ομάδα να έχει κλείσει θέση στο β' γκρουπ του πρωταθλήματος, το τελευταίο που θα ήθελαν στην ΑΕΛ είναι να τεθεί κι εκτός κυπέλλου, χάνοντας κάθε πιθανό στόχο, μαζί και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, από τις αρχές του Μάρτη. Γι' αυτό και είναι αποφασισμένοι, με τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου τους που ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών, να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 που δέχθηκαν στο πρώτο ματς.


Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι θετικά στην ΑΕΛ καθώς εκτός είναι μόνο ο Μηνάς Αντωνίου, ενώ ο Μαζάν φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Σλοβάκος μπακ θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σάντος να παραμένει έτσι δεξιά, ενώ στο κέντρο της θα βρίσκονται οι Τεϊσέιρα και Ριστέφσκι.


Στα χαφ το πιθανότερο είναι να βρεθούν οι Ζντραφκόφσκι και Μεντόβιτς, με δύο από τους Έουλερ, Μπαλντέ και Τόρες στα άκρα και με τους Μαρόσα-Μιλιντσεάνου στην επίθεση, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Ριέρα και Τσέποβιτς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ