Καταλά: «Ήθελαν να αμυνθούν όλη την ώρα. Σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.1.2022
Καταλά: «Ήθελαν να αμυνθούν όλη την ώρα. Σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, μετά την ισοπαλία των κιτρινοπράσινων με τον Εθνικό στο Δασάκι (0-0) που ήταν η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα για τους Λαρνακείς.


Αναλυτικά όσα είπε...


«Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε να αμυνθεί όλη την ώρα, να κρατήσει το 0-0. Δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες αλλά είμαι πολύ θετικός με τη νοοτροπία της ομάδας, είχαμε την κατοχή. Δεν σκοράρουμε συχνά αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε και θα είμαστε πιο δυνατοί. Ξεχωριστό ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδειξε πως είναι μαζί μας και στηρίζει την ομάδα. Να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ