«Αποκαλύπτεται» ο Παπασταύρου και απαντά σε «καυτά» ερωτήματα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.1.2022
«Αποκαλύπτεται» ο Παπασταύρου και απαντά σε «καυτά» ερωτήματα

Με τεράστια αγωνία περιμένουν την αποψινή παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην εκπομπή «Total Green» οι φίλοι της Ομόνοιας.


Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων έφτασε στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής και το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο ΓΣΠ ώστε να παρακολουθήσει την προσπάθεια των πρασίνων κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Με ευχαρίστηση είδε το «τριφύλλι» να βάζει το τρίποντο στο σακούλι της και να ατενίζει το μέλλον με… συγκρατημένη αισιοδοξία.


Ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετώπισε και ως ένα σημείο αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα η Ομόνοια, δεν έχουν εξαφανιστεί. Οι πράσινοι μπορεί να έχουν ως ελαφρυντικό τους πολλούς τραυματισμούς και τους νοσούντες από τον κορωνοϊό από την αρχή της σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν δικαιολογεί το -8 από την κορυφή.


Τα πυρά των φιλάθλων στράφηκαν πολλές φορές τόσο προς το Δ.Σ. όσο και προς το τεχνικό επιτελείο για το γεγονός πως δεν ενισχύθηκε ικανοποιητικά η ομάδα το Καλοκαίρι αλλά και για την καθυστέρηση των μεταγραφών και τον μήνα που διανύουμε. Παράλληλα, ο Μπεργκ δέχθηκε έντονη κριτική για την επιμονή του με κάποιους ποδοσφαιριστές.


Όλα τα πιο πάνω αναμένεται πως θα λάβουν απάντηση απόψε. Ο Παπασταύρου θα κληθεί να απαντήσει τόσο για την κριτική που δέχεται ο ίδιος, όσο και για το μεταγραφικό πλάνο που αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται σε προτεραιότητα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ