Έχασε και αυτός την πίστη του!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 19.1.2022
Έχασε και αυτός την πίστη του!

Πολλή κουβέντα γίνεται στην Ομόνοια εδώ και καιρό για απόκτηση επιθετικού. Mία θέση που δεν ενισχύθηκε επαρκώς ούτε το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι ο Μίχαλ Ντούρις βρέθηκε από τότε κοντά στην έξοδο, ούτε και τώρα που έχει αποχωρήσει ο Σλοβάκος. Δεν πρέπει να είσαι γνώστης του αντικειμένου για να καταλάβεις ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτή τη θέση, που αντί να ενδυναμωθεί αποδυναμώθηκε.


Και με την κίνηση στην οποία προέβη ο Χένινγκ Μπεργκ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έδειξε ξεκάθαρα πως δεν μπορεί άλλο να στηρίζει τον Μάρκο Τσέποβιτς. Ενώ η Ομόνοια έψαχνε γκολ, μπας και ξαναμπεί στη διεκδίκηση κέρδους, έβγαλε αλλαγή τον Σέρβο στο 87' και έβαλε τον Ψάλτη, μετακινώντας πιο μπροστά τον Κίκο. Ο 31χρονος φορ ήταν και παραμένει... άφαντος και το λέει τόσο η παρουσία του στα παιχνίδια όσο και τα στατιστικά του.

Μόλις δύο γκολ σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων το ένα με πέναλτι, είναι «φτωχός» απολογισμός. Επίσης, στην Ευρώπη δεν βοήθησε, αν και το... ελαφρυντικό ήταν ότι πέρασε από τραυματισμό (μέσα Αυγούστου) και ήταν για έναν μήνα εκτός. Περισσότερο, όμως, προβληματίζει η εικόνα του. Δεν βγάζει ενέργεια και προσπάθεια, και σε κάποια παιχνίδια άκουσε και τα σφυρίγματα της κερκίδας. Πέρσι βοήθησε για να έρθει ο τίτλος, αλλά φέτος δεν έχει καθόλου καλή παρουσία.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως φταίει αυτός για την προβληματική πορεία που έχει θέσει σε κίνδυνο την παρουσία της ομάδας στην πρώτη εξάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ