«Περίμενα πιο τρανταχτό όνομα… Για Ζοάο Πέδρο τι πω, όταν βλέπω τον Παπουλή»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.1.2022
«Περίμενα πιο τρανταχτό όνομα… Για Ζοάο Πέδρο τι πω, όταν βλέπω τον Παπουλή»

Τη μεταγραφή του Μπερτ Έσελινκ στον ΑΠΟΕΛ και στο ενδεχόμενο να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα ο Ζοάο Πέδρο σχολίασε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας της Λευκωσίας, Κώστας Φασουλιώτης, μιλώντας στον Super Sport FM.


Για τον Έσελινκ: «Είναι μια καλή μετεγγραφή. Είναι νεαρός παίκτης, έγινε και σαν επένδυση. Σίγουρα για να τον πάρει ο ΑΠΟΕΛ, τον πίστεψε και ο προπονητής και η ομάδα προγραμματισμού. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα μια τέτοια μετεγγραφή, χωρίς να λέω πως δεν είναι καλή, απλά περίμενα κάτι πιο τρανταχτό όνομα, πιο έμπειρο. Παρόλο το μεγάλο σεβασμό που τρέφω στην ΠΑΕΕΚ, ο Έσελινκ έρχεται στη μεγαλύτερη της Κύπρου και πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί».


Για τον Ζοάο Πέδρο: «Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται ούτε τρίτη ούτε τέταρτη προσθήκη. Δεν ξέρω τι ισχύει για τον Ζοάο Πέδρο, όμως έρχεται από μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας. Έρχεται με συμμετοχές στα πόδια του. Τι να πω για την ηλικία του; Όταν βλέπω τον Παπουλή να παίζει έτσι. Η ηλικία μια φορά αφορά τη διάθεση».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ