«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Βαλακάρι. Πολλά τα €3.500.000 που ζητά η Πάφος…»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.1.2022
«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Βαλακάρι. Πολλά τα €3.500.000 που ζητά η Πάφος…»

Ο νεοαποκτηθέντας αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει πιάσει για τα καλά δουλειά και μάλιστα φαίνεται πως έχει επαναφέρει την περίπτωση του Βαλακάρι στο προσκήνιο. Ο Μπότο αξιολογεί την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Πάφου, η οποία, όπως τονίζει το ρεπορτάζ, θεωρείται δύσκολη καθώς οι γαλάζιοι ζητούν 3.500.000 ευρών.


Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sports365.gr»:

Ωρα “ενδυνάμωσης ρόστερ” στον ΠΑΟΚ καθώς οι προπονήσεις  ίσως αποκτήσουν και νέα πρόσωπα το επόμενο διάστημα.

Ο Μπότο φαίνεται να έχει πιάσει δουλειά και άμεσα από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει δεκάρι και δεξί μπακ. Στην περίπτωση του δεκαριού ο παίκτης που βρίσκεται στο ραντάρ των “ασπρόμαυρων” φαίνεται πως είναι πολυεργαλείο. Ένας… μπαλαντέρ στα χέρια του Ραζβάν!  Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί και ως εξτρέμ και ως χαφ.

Υπάρχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόταση απόκτησης του Όνι Βαλακάρι, 22χρονου μεσοεπιθετικού. Παίκτης της Πάφου, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο της Κυπριακής ομάδας.

Ο παίκτης  ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, βέβαια τα 3,5 εκατομμύρια που ζητά η ομάδα του για να τον παραχωρήσει είναι αρκετά τσουχτερό ποσό.

Από την άλλη, στα δεξιά ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει για παίκτη που θα καλύπτει όλη την πλευρά, δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες ανάσες στον Αντρίγια Ζιβκοβιτς όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Από θέμα ονομάτων βλέπουμε πάντως ήδη την διαφορά με την εποχή “προ – Μπότο”. Από την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και έπειτα η ονοματολογία έχει περάσει στην σφαίρα του φανταστικού.

Όλα κρατώνται σαν επτασφράγιστο μυστικό εξάλλου…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ