Έρχεται την Τετάρτη και «κλείνει» το ντιλ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.1.2022
Έρχεται την Τετάρτη και «κλείνει» το ντιλ

Επιστρέφει στην Κύπρο και ξεκαθαρίζει το μέλλον του ο Ρομάριο Μπαλντέ, που όπως όλα δείχνουν θα κατηφορίσει στη Λεμεσό για λογαριασμό της ΑΕΛ.


Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου στη Cytavision πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο Αφρικανός εξτρέμ αναμένεται στο νησί μας την Τετάρτη, μέρα η οποία πιθανότατα θα φέρει τη μετακίνησή του στους γαλαζοκίτρινους.


«Υπάρχουν δύο προτάσεις στο τραπέζι, περιμένουμε τον παίκτη στην Κύπρο την Τετάρτη και θα μιλήσουμε μαζί του» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Δόξας και παρότι για άλλη μια φορά απέφυγε να επιβεβαιώσει το ντιλ με την ΑΕΛ και επιχείρησε να κρατήσει ανοικτή την υπόθεση Μπαλντέ, όλες οι πληροφορίες φέρουν τον 25χρονο από τη Γουινέα Μπισάου να γίνεται κάτοικος Λεμεσού.


Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ έφτασε και τον Γενάρη του 2021 μια ανάσα από τη μεταγραφή του Μπαλντέ (μάλιστα είχε ανακοινωθεί κατ' αρχήν συμφωνία), όμως το ντιλ είχε ναυαγήσει ελέω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων καθώς ο παίκτης δεν πήρε εγκαίρως την ελευθέρα του. Φαίνεται πως έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση ο Αφρικανός θα γίνει εντέλει «λέοντας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ