Δεσπόζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.9.2021
Δεσπόζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, την οποία θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι τραβά τα φώτα του ενδιαφέροντος στην 4η αγωνιστική της Super League.


Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και δεν θέλουν να χάσουν επαφή με την κορυφή. Οι μεν γηπεδούχοι με έξι βαθμούς επιζητούν το τρίποντο για να δώσουν... απαντήσεις ενώ οι κιτρινόμαυροι με διπλό, θα στείλουν... μηνύματα.

Σημαντικό όμως είναι το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Οι πράσινοι μετρούν δύο σερί ήττες και παίζουν με τον... πρωτοπόρο που έχει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια. Τέλος ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Αστέρα. Αναλυτικά:

Σήμερα

16:00 Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός

16:00 Παναθηναϊκός-Βόλος

18:15 Λαμία-Παναιτωλικός

20:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Δευτέρα

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

19:30 Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός

19:30 Ατρόμητος-Αρης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ